Image Alt

COVID-19

Ανακοίνωση COVID-19

 

Στο LA MER RESORT & SPA HOTEL (ADULTS ONLY) φροντίζουμε συνεχώς για την ασφάλειά σας και εκτιμούμε την ανάγκη σας για χαλάρωση. Έτσι, προσαρμόσαμε τις πολιτικές και διαδικασίες μας για να εξασφαλίσουμε μία ήρεμη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στις διακοπές σας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες και σας παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για τις επιθυμίες σας κατά την άφιξη σας ή πριν εφόσον είναι εφικτό.

 

ΥΠΟΔΟΧΗ
Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι απολυμαίνονται διεξοδικά ενώ τα δωμάτια απολυμαίνονται μετά από κάθε αναχώρηση. Προτείνουμε να διατηρούνται οι απόστασης ασφαλείας τουλάχιστον (2μ) δύο μέτρων από κάθε άλλο άτομο που δεν ταξιδεύει μαζί σας. Διανομείς απολυμαντικού υγρού έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Παρακαλούμε να τους χρησιμοποιείτε κάθε φορά που μπαίνετε ή βγαίνετε από τους ανελκυστήρες ή από τις τουαλέτες. Στο Registration Form σας δίδεται η δυνατότητα επιλογής του καθαρισμού των δωματίων σας ανά ημέρα ή όχι. Επίσης κρατάμε αρχείο των πελατών του ξενοδοχείου μας και μόνο σε περίπτωση ασθενούς θα χρησιμοποιούνται για την προστασία του κοινωνικού συνόλου στον ΕΟΔΥ.

 

Υποχρεώσεις Προσωπικού

Υποχρεωτικό το Πλύσιμο χεριών, τήρηση Αποστάσεων Ασφαλείας και χρήση μέτρων ατομικής προστασίας,(ΜΑΠ).
Η προσωπική υγιεινή και το συχνό πλύσιμο χεριών με σαπούνι και ζεστό νερό είναι ουσιώδη (κάθε 60 λεπτά για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα). Όλα τα μέλη του προσωπικού έχουν εκπαιδευθεί σε διαδικασίες ασφαλείας και πρωτόκολλα υγιεινής COVID-19 από το Κέντρο Δια-Βίου Μάθησης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Όλο το προσωπικό διαθέτει μάσκα και οι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής φορούν συνεχώς την μάσκα τους εν υπηρεσία. Γάντια διατίθενται στο προσωπικό οροφοκομίας, υποδοχής, και επισιτισμού. Όλο το προσωπικό ελέγχεται για πυρετό καθημερινά κατά την είσοδο του στο ξενοδοχείο και δεν αρχίζει την εργασία του αν αυτή είναι άνω των 37 βαθμών. Στα εστιατόρια, το προσωπικό υποδοχής και ο Maitre φροντίζουν στην είσοδο για την τήρηση αποστάσεων σε όλους τους χώρους. Τα τραπέζια και τα σαλόνια απέχουν τις κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ κάθε οικογένειας και κάθε ομάδας ταξιδιωτών σύμφωνα με τις οδηγίες. Μειωμένοι αριθμοί σκαμπό και καθιστικών διασφαλίζουν την τήρηση επαρκών αποστάσεων.

 

Λειτουργία Ξενοδοχείου

ΑΦΙΞΗ
Η είσοδος στο δωμάτιο (Check-in) θα γίνεται στις 15:00 και η αναχώρηση (check-out) στις 11:00, ώστε να έχει το προσωπικό των ορόφων τον απαραίτητο χρόνο να απολυμάνει πλήρως κάθε δωμάτιο.

ΔΩΜΑΤΙΑ
Τα πρωτόκολλα καθαρισμού και απολύμανσης χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό στα δωμάτια με ιδιαίτερη έμφαση στα αντικείμενα υψηλής χρήσης, όπως τηλέφωνα, τηλεχειριστήρια, καθίσματα λεκανών, χερούλια θυρών και ντουλαπών, διακόπτες, και κάδοι. Στην άφιξη θα ερωτηθείτε αν επιθυμείτε καθημερινό καθαρισμό δωματίου. Καθαρισμός και απολύμανση του κλιματισμού έχει γίνει σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΨΥΓΕΙΑ-ΜΠΑΡ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Κατά την άφιξη θα ερωτηθείτε αν θα επιθυμούσατε για το ψυγείο επιπλέον είδη, που μπορείτε να διαλέξετε από τον κατάλογό μας με άμεση χρέωση του δωματίου σας.

ΜΠΑΡ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Το ξενοδοχείο LA MER RESORT & SPA είναι γνωστό για τις γαστρονομικές του προτάσεις, την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Από τον μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό θα σας σερβίρει εξειδικευμένο προσωπικό με όλα τα μέτρα προστασίας. Όλα τα τραπέζια έχουν τις απαραίτητες αποστάσεις. Κρατήσεις θα γίνονται στα δύο εστιατόρια για τα γεύματα ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Τα μενού θα διατίθενται και σε ηλεκτρονική μορφή σε εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο ή σε Tablet για την ευκολία σας και για λόγους υγιεινής. Οι κουζίνες καθαρίζονται εντατικά και απολυμαίνονται κάθε ημέρα.

ΠΑΡΑΛΙΑ
Η αμμουδιά κι ο μεγάλος χώρος γύρω της έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να σας επιτρέπουν να τηρείται τις απαραίτητες αποστάσεις ανάμεσα στις ξαπλώστρες (2μ). Οι ξαπλώστρες απολυμαίνονται μετά την αποχώρηση κάθε πελάτη. Πετσέτες παραλίας διατίθενται στην ρεσεψιόν και στο Spa και οι χρησιμοποιημένες θα τοποθετούνται σε δύο ειδικά καλάθια στην περιοχή της πισίνας.

ΠΙΣΙΝΕΣ
Η εξωτερική πισίνα απολυμαίνεται κάθε πρωί. Όριο μέγιστου αριθμού χρηστών ισχύει συνεχώς. Η απολύμανση των κολυμβητικών δεξαμενών γίνεται με βάση το ειδικό πρωτόκολλο, το οποίο επίσης επιβάλλει να είναι κλειστή η εσωτερική μας πισίνα.

SPA
Οι περιποιήσεις μας γίνονται με αυξημένα μέτρα ασφαλείας και σύμφωνα με τους επίσημους κανόνες και οδηγίες. Απολυμαίνονται όλοι οι χώροι εσωτερικά και εξωτερικά, τα δωμάτια αερίζονται και καθαρίζονται επαγγελματικά μετά από κάθε χρήση. Κατάλληλα μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) χρησιμοποιούνται από όλο το προσωπικό και ισχύουν: τα όρια χωρητικότητας και οι αλλαγές ωραρίων. Δε διατίθεται προς χρήση η εσωτερική πισίνα μας σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγιεινής.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
Απολυμαντές χεριών και μάσκες μίας χρήσης θα τοποθετούνται στο γυμναστήριο για εσάς. Κατά προτίμηση η είσοδος γίνεται με κράτηση στην Ρεσεψιόν. Όλος ο εξοπλισμός απολυμαίνεται μετά από κάθε χρήση.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όλα τα παράθυρα και οι πόρτες σε κοινόχρηστους χώρους είναι ανοικτά όλη την ημέρα για διασφάλιση επαρκούς αερισμού.
Κουτί πρώτων βοηθειών διατίθεται στην υποδοχή και την παραλία.

 

Ο Γιατρός εκπαιδευμένος για COVID-19 Σταθάκος Στάθης διατίθεται όλο το εικοσιτετράωρο. Υπεύθυνος για COVID-19 στο ξενοδοχείο είναι ο Μαθιουδάκης Παύλος (Διευθυντής). Αναπληρώτρια για COVID-19 στο ξενοδοχείο είναι η Σταματάκη Βάνα (Room Division Manager).